Visum för 60 Dagar (2 Månader)

Visum till Thailand: 60 Dagar (2 Månader) – Beställ här!

Ansök om visum till Thailand snabbt och enkelt! Ansök här!

Visum till Thailand 60 Dagar (2 Månader)

Att stanna i Thailand lite längre och upp till 60 dagar (2 månader) är vad många strävar efter för att förgylla livet det lilla extra. Som svensk medborgare kan man stanna i Thailand i 60 dagar, men för vissa nationaliteter så kan det krävas ett visum (minst ett turistvisum till Thailand med 60 dagar eller så kallat 60 dagars visum Thailand för turism). 

Det sker ständigt ändringar i visumregler till Thailand och tidigare har man kunna stanna i Thailand i upp till 45 dagar som svensk medborgare med ett visum. Efter det ändrades visumreglerna för att omfatta 60 dagar vistelse med ett visum. Idag krävs inget visum för svenska medborgare om man inte ska stanna i Thailand i över 60 dagar. 

 I denna artikel kommer vi att redogöra hur man enklast går tillväga för att kunna stanna i Thailand i upp till 60 dagar eller närmare 2 månader med ett 60 dagars visum Thailand. Detta om man förstås behöver ett visum.

Visum Thailand 60 dagar 30 dagar

Turistvisum för 60 Dagar

Med ett Turistvisum Thailand 60 dagar (en inresa) ger dig möljligheten att vara i Thailand i upp till 60 dagar (drygt 2 månader). Vilket inte omfattar svenska medborgare i dagsläget. Skulle man vilja stanna i mer än 60 dagar finns möjligheten att förlänga visumet med ytterligare 30 dagar på plats i Thailand. 

Andra visum för att kunna stanna i Thailand i minst 60 dagar

Det finns andra typer av visum som ger dig minst 60 dagar i Thailand. Vi har tidigare nämnt det rekommenderade turistvisumet (60 dagar med en inresa) som det mest prisvärda huvudalternativet. Det finns också andra alterantiv för att kunna stanna i Thailand i 60 dagar, men dock mer kostsamma. Här kommer några alternativ:

  • Pensionärsvisum: är man pensionär kan man ansöka om ett pensionärsvisum och då får du hela 90 dagar i Thailand istället för 60 dagar med ett turistvisum.
  • Familjevisum: har du barn med en Thailändsk medborgare? Har en förälder som är Thailändsk medborgare? Eller är du gift med en Thailändsk medborgare? Då kan du ansöka om ett familjevisum och detta ger dig hela 90 dagar i Thailand.
  • Non-immigrant visum: om du beställer detta visum så får du vara i Thailand i upp till 1 år (12 månader), vilket ger betydligt längre tid i Thailand.

Visum Thailand 60 dagar 2 månader

Att beställa visum ska vara enkelt

Vi har i denna artikel redogjort för hur man kan stanna i Thailand i upp till 60 dagar och det finns flera alternativ för detta. Det mest prisvärda visumet till Thailand för att stanna i 60 dagar är ett så kallat Turistvisum (60 dagar). 

Om du ska beställa ett 60 dagars visum till Thailand så gör man det enkelt på vår hemsida. Behöver du hjälp med att lägga beställning eller har frågor kring visum så finns vi till din hjälp. Contact Us vid frågor genom att sända ett email till oss på följande: info@mittvisum.se

Vi svarar inom 24 timmar!

Visum Thailand 60 dagar 30 dagar
Visum Thailand 60 dagar 2 månader
Shopping cart0
There are no products in the cart!
0

Har du fastnat?

Kontakta oss om du inte vet vad du ska beställa eller har andra frågor

Vi svarar inom 24h, alla dagar