Turistvisum snabbt och enkelt!

Turistvisum Thailand: Beställ Visum här!

Beställ visum till Thailand snabbt och enkelt här!

Turistvisum Thailand

Planerar du en resa till Thailand för turiständamål? Ett så kallat Turistvisum Thailand kan vara det du behöver för att uppleva landets fantastiska sevärdheter och kultur under en längre tid. I denna artikel kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om turistvisum för Thailand, inklusive ansökningsprocessen, krav och viktiga detaljer.

Om man ska vistas i Thailand som svensk medborgare i över 30 dagar måste man ha ett visum. För turiständamål så krävs det då ett så kallat Turistvisum Thailand. 

Turistvisum Thailand: Pris och Visumtyper

Det finns i huvudsak 2 typer av Turistvisum Thailand:

  • Turistvisum Thailand – enkel inresa: Detta turistvisum är giltigt i upp till 60 dagar och gäller för endast en enkel inresa. Ett perfekt val för den som ska stanna i Thailand i mer än 30 dagar och mindre än 60 dagar.

  • Turistvisum Thailand – flera inresor: Detta turistvisum till Thailand är giltigt i 6 månader, där du kan stanna i Thailand i upp till 60 dagar för varje inresa. Detta turistvisum ger dig flexibiliteten att kunna resa in ut ur Thailand flera gånger, samt ger dig 60 nya dagar vid ny inresa. 

När det gäller pris för Turistvisum Thailand så skiljer det sig mellan de olika typerna av Turistvisum Thailand. För att se priser för visum till Thailand kan man KLICKA HÄR

Turistvisum Thailand 60 dagar

Beställning av Turistvisum Thailand

Att beställa ett Turistvisum Thailand är väldigt enkelt genom Mitt Visum. Med 4 enkla steg så får du ditt visum: 

  • Select visa type (vid behov av hjälp kontakta oss på info@mittvisum.se)
  • Gör en beställning på vår hemsida
  • Skicka in dina dokument via epost (alla dokument skickas in elektroniskt)
  • Get your visa (vi skickar visumet elektroniskt till din epost)
Turistvisum Thailand pris

Om du nu redan vet vilket visum du ska ha så är det bara att skicka in en beställning. Vi tar sedan emot dina inskickade dokument och hanterar allt annat för att du ska få ditt visum snabbt och enkelt.

På vår hemsida kan du läsa om olika visumtyper till Thailand och vad som krävs före dessa visum. Contact Us för frågor gällande Turistvisum Thailand eller andra visumtyper till Thailand, så svarar vi inom 24 timmar.

Turistvisum Thailand 60 dagar
Turistvisum Thailand pris
Shopping cart0
There are no products in the cart!
0

Har du fastnat?

Kontakta oss om du inte vet vad du ska beställa eller har andra frågor

Vi svarar inom 24h, alla dagar