Visum snabbt och enkelt!

Visumregler Thailand, Pris och Söka Visum

Visumregler Thailand

Visumregler Thailand

Att resa till Thailand är en dröm för många, men det är viktigt att vara medveten om de aktuella visumregler (Thailand). Thailands visumregler ändrar sig frekvent och det är bra att vara uppdaterad på vad som gäller. Oavsett om du planerar en kort semester eller en längre vistelse, är det nödvändigt att förstå specifika visumregler för Thailand för att undvika problem vid gränsen. I denna artikel ”Visumregler Thailand” går vi igenom grundläggande visumregler för Thailand, så att du kan förbereda din resa på bästa sätt.

En första visumregel till Thailand som påverkar svenska medborgare är att om du planerar att stanna i Thailand i mer än 30 dagar så krävs ett visum. Detta innebär att om din vistelse överstiger en månad, måste du ansöka om ett visum i förväg för att kunna lagligt vistas i Thailand under en längre period. 

Det är därför avgörande att vara medveten om denna visumregel redan vid planeringen av din resa för att säkerställa att alla nödvändiga handlingar och tillstånd är på plats innan avresan. Mitt Visum är alltid till din hjälp vid frågor gällande visumregler & Thailand!

Thailands visumregler för olika visumtyper

I denna delen av artikeln Visumregler Thailand kommer vi att sammanfatta visumreglerna för olika visum till Thailand. Det finns olika visumtyper till Thailand, där visumregler till Thailand skiljer sig mellan de olika visumtyperna. Den mest grundläggande skillnaden mellan de olika visumtyperna är giltighetstiden och ändamålet för att resa in i Thailand. Här kommer en summering av visumregler för Thailand för olika visumtyper: 

  • Turistvisum: visumregler för detta visum ger den inresande 60 dagar i Thailand per besök. Det finns dock 2 olika undertyper av detta turistvisum och dessa är Turistvisum för enkel inresa och Turistvisum för flera inresor. Turistvisumet för enkel inresa är ett engångsvisum och gäller endast för en inresa. Medan Tursitvisumet för flera inresor ger den inresande resenären möjlighet att resa in till Thailand flertalet gånger under en 6 månaders period, där varje inresa ger 60 dagars vistelse i Thailand. Läs mer om Turistvisum i denna artikel.
  • Pensionärsvisum: detta pensionärsvisum till Thailand ger dig 90 dagar i Thailand som du kan njuta av som pensionär. Gällande nuvarande visumregler för Thailand, så finns Pensionärsvisumet endast för en enkel inresa. Läs mer om Pensionärsvisum i denna artikel.
  • Non-immigrant Visa ”O-A”: detta visum ger dig ett flexibelt val med flera inresor till Thailand och du kan stanna i Thailand i 1 år från inresan. En viktig regel är att man inom 1 år från utfärdandet av visumet gör en inresa till Thailand.
  • Familjevisum: Om någon av dina nära familjemedlemmar är thailändsk medborgare, såsom din make/maka, ditt barn eller din förälder, kan du ansöka om ett familjevisum för att resa till Thailand, enligt Thailands visumregler. Visumet är giltigt i 90 dagar och gäller endast för en enkel inresa.

Pris på Thailandvisum

Priserna på olika visum är olika beroende på visumtyp och längden på visumet. Genom att klicka på nedan knapp ”Se priser och ansök om visum” så kan ni direkt se aktuella priser. Som tidigare nämnt så har de olika visumen olika visumregler och här gäller det att välja rätt visum för att hitta den mest lämpliga visumtypen. Hör gärna med oss om ni har frågor eller undrar över något.

Visumregler thailand pris

Söka visum till Thailand

Det är väldigt enkelt att beställa ett visum till Thailand via Mitt Visum genom att följa dessa steg:

  • Val av visumtyp (om ni behöver hjälp, skicka ett email till info@mittvisum.se)
  • Lägg en beställning via vår hemsida
  • Sänd in dina handlingar/dokument via email (allt görs digitalt)
  • Visum färdigt (du får ditt visum från oss digitalt via email)
Visumregler thailand visum regler

Om du redan vet vilket visum du behöver, är nästa steg att skicka in din beställning. Vi tar sedan hand om dina inskickade dokument och sköter resten, så att du snabbt och enkelt får ditt visum.

På vår hemsida kan du läsa mer om olika visumtyper till Thailand och alla visumregler till Thailand som gäller. Contact Us för frågor gällande visumtyper eller visumregler till Thailand, så svarar vi inom 24 timmar.

Visumregler thailand pris
Visumregler thailand visum regler
Shopping cart0
There are no products in the cart!
0

Har du fastnat?

Kontakta oss om du inte vet vad du ska beställa eller har andra frågor

Vi svarar inom 24h, alla dagar